Voorstel Rondje

 

Tegeldepot is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste online winkels van Nederland in de tegel- en sanitair branche. Door luxe artikelen tegen zeer voordelige prijzen aan te bieden in combinatie met een snelle levering en met de hoogste service, is de groei van Tegeldepot ongekend en groeien wij tot op de dag vandaag nog steeds door. Inmiddels is Tegeldepot trotse bezitter van 2 showrooms in Zeewolde en Meppel en zijn er showrooms onder de naam Megadump gevestigd in Tiel, Dalen, Wormer en Eindhoven. Daarnaast zijn wij ook actief op de Belgische online markt.

Het assortiment van Tegeldepot en Megadump bestaat met name uit een zeer uitgebreide collectie van alles op het gebied van sanitair voor de badkamer van wastafelkraan tot douchewand tot aan het kleinste schroefje en een uitbereide (exclusieve) collectie tegels. En de merken die wij verkopen? Wij verkopen alle gerenommeerde merken zoals Geberit, Grohe, VTWonen, Plieger, Wiesbaden etc., maar ook onze eigen merken Salenzi en Gliss. Merken die door ons zijn ontworpen om nog meer tegemoet te komen aan de wens van de klant.

De sleutel tot succes? Een perfecte combinatie van transparant prijsbeleid, een onderscheidend productassortiment, een gedreven marketing strategie, maar bovenal het signaleren van en luisteren naar; De wens van de klant!

Tegeldepot Zeewolde

Tegeldepot Zeewolde

 

Wij verwelkomen u graag in onze showroom van circa 1.500m² om u te laten inspireren door de vele mogelijkheden die ons assortiment rijk is. Door te beschikken over een aanzienlijk magazijn is er direct uit onze voorraad leverbaar. Door de centrale ligging van Zeewolde bent u slechts binnen enkele autominuten op de rijkswegen A28 – A27 en A1.

Tegeldepot Meppel

Tegeldepot Meppel

 

In onze showroom in Meppel van circa 750m²  ziet u de vele mogelijkheden die ons ruime assortiment kan bieden. Door de noordelijke ligging van Meppel bent u slechts binnen enkele autominuten op de rijkswegen A28 – A32 en de A37.

Megadump Dalen

Megadump Dalen

 

De vestiging in Dalen bestaat sinds 2006. Deze Megadump begon met een restantenhal van voornamelijk tegels. De tegelwinkel kreeg al snel grote naamsbekendheid in de regio en kon daardoor uitgroeien tot een sanitair -en tegelwinkel waarbij restanten slechts een onderdeel zijn.

 

Megadump Tiel

Megadump Tiel

 

Toen de vestiging in Dalen al snel een succes bleek te worden, kreeg Megadump ook de gelegenheid om een vestiging te openen in Tiel. Megadump Tiel staat vooral ook bekend om z’n grote assortiment aan tegels. Ook dat is inmiddels veranderd; zoals bij de winkel in Dalen is nu ook het assortiment bij Megadump Tiel uitgebreid met een groot assortiment A-merken voor badkamer, douche en keuken.

Megadump Wormer

Megadump Wormer

 

Toen Tiel en Dalen goed liepen, is de Megadump in Wormer geopend. Naast de mogelijkheid om online sanitair te kopen, heeft Megadump Wormer een showroom met een oppervlakte van 700 vierkante meter. In deze showroom treft u een breed scala aan ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en nog veel meer aan.

 

Megadump Eindhoven

Megadump Eindhoven

 

De Megadump in Eindhoven is onze nieuwste aanwinst binnen de Megadump groep. Naast de mogelijkheid om online sanitair te kopen, heeft Megadump Eindhoven een grote showroom met een breed scala aan ligbaden, inloopdouches, badmeubels, kranen en nog veel meer aan.

 

Bezoekadressen

Tegeldepot Zeewolde
Tweespan 2
3897 AG Zeewolde
Megadump Tiel
Lutterveldweg 4
4005LD Tiel
Tegeldepot Meppel
Eekhorstweg 31-A
7942 KC Meppel
Megadump Dalen
Kleine Veld 45
7751 BG Dalen
Megadump Eindhoven
Boschdijk 944
5627 AC Eindhoven
Megadump Wormer
Papiermakerstraat 1
1531 NA Wormer

Om u beter van dienst te kunnen zijn, maakt deze website gebruik van Cookies. Door op "Akkoord" te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies.